27.12.2008 г., 8:28 ч.

Болезненото нищо 

  Поезия
697 0 6
 

Познато ли ти е онова чувство?...

Да знаеш, че нещо няма да е наред,

да искаш да плачеш, но да не знаеш защо,

да слушаш поредната тъжна песен,

която сякаш е безкрайна и описва изцяло живота ти...

 

Познато ли ти е онова чувство?...

На силна слабост и адска мъка,

на разпокъсано сърце без причина,

на нужда от нещо или някой,

защото знаеш, че нещо ще се случи.

 

Познато ли ти е онова чувство...

което те кара да знаеш, че те чака нещо лошо,

но не знаеш какво... и затова си седиш гледайки

тавана, мислейки и чувствайки едно болезнено нищо...

© Габриела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??