18.04.2006 г., 23:50 ч.

Боли 

  Поезия
820 0 0

Боли! Как боли ме сърцето!

Как иска да креши ,,Обичам те’’,

а нищо не казвам...

седя безмълвна, сама, плача

а само пепел остана...

дори и пепелта вятарът

ще ми отнеме...

пепелта от твоята любов...

...сърцето твое не ше заеме

част от моята душа..

и ще остане само споменът от пепелта..!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??