5.04.2007 г., 14:00 ч.

Боли ! 

  Поезия
620 0 7
Какво е щастие?
Сърцето пита
и чака отговор.
А сълзи от очите
бавно капят
Те не чакат...

© Недко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??