30.06.2009 г., 0:33 ч.

Боли 

  Поезия
748 0 2

Боли, когато някой си отива,

боли, когато бъдеш заслепен,

боли, когато някой нещо в теб убива,

боли, когато бъдеш огорчен.

 

В живота твърде много болка има,

нямаш време да се спреш.

В живота твърде лоши чувства има

и, ако спреш, ще им се предадеш.

 

Човек се ражда и умира -

дошъл е равен той на таз земя.

Боли, когато от теб се скрива

какъв е, всъщност, тук света.

 

Най-много те боли тогава,

когато бъдеш заслепен,

когато някой те предава,

тогава най си наранен.

© Александрина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • вярно е... всичко е вярно и наистина много боли...
  • Прекалено много болка, а твърде малък свят! Поздрави за стиха!
Предложения
: ??:??