7.06.2007 г., 16:58 ч.

Боли 

  Поезия
619 0 3
Боли, когато в теб се взирам
и лутам се във мисли:
"Защо не мога да те имам,
защо така е пусто?"

И как пред всички да призная,
какво за мен си ти?
Аз себе си не мога да позная,
с какво сърцето ми плени?

Боли, когато в мен се взираш,
сърцето ми на части режеш ти.
И питам се:
"Защо не мога да те имам,
защо така боли?"

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??