28.12.2007 г., 14:19 ч.

Боли... до сричане 

  Поезия
841 0 13
***
Със всички ларви избуя денят...
Превърна се нощта ми в стичане...
Излюпени... проядоха стиха...
едва се съхраних... до сричане...

И мислите ми кърваво шуртят...
надеждите са болни... от съсичане...
Единствените... дето не болят...
са миговете мощни... на обичане...

И вярваш ли ми, Господи, сега...
когато съм бездумна... до отричане...
във Любовта си само се кълна...
а ти си просто мъртво вричане...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??