12.08.2008 г., 11:29 ч.

Боли ли? 

  Поезия
570 0 1
Боли ли, или навън дъждът вали?
Кажи ми, спомени ли бяха или мечти?
Забрави ли за мен и суетата,
или лъжите, болката и самотата.
Боли ли, или е вече късно нощем,
и останаха ли моите сълзи?
Дали си спомняш още за веселите дни?
Прости ми, но не мога да загърбя
това, което с тебе преживях.
Кърви ли дълбоко в мен сърцето?
Боли ли още, ще има ли сълзи?
В мене има сумати въпроси,
и дъждът не спира да вали.
Да ибягам ли от себе си и от живота,
превърнал се от приказка в кошмар?
Дали ще спя спокойно нощем,
щом в душата тлее още онази силна жар?
Боли ли? Кажи ми, без да те е страх.
И още ли виното ти горчи?
Загърби ли страстта и мене?
И кажи ми още ли боли?!

06. 08. 08 г.
Miss Independent

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??