4.09.2007 г., 11:48 ч.

Болка 

  Поезия
569 0 0
 

Болката е непростима,

когато в сърцето ти нож забит има.

Болката е голяма,

когато тъга в сърцето е валяла.

Когато всичко туй се случва,

ти си там - щастлив и с нея.

Ти си там, докато аз за теб милея.

Ти си там и я целуваш,

а за мене дори не тъгуваш...

Боли... разбираш ли ме, че боли?

Боли, когато болката се разлюти,

и във сърцето ми отново завали!

По-голяма болка няма,

по-искрени сълзи не съществуват,

по-щастливо дяволите  не могат да пируват...

А болката продължава дълго време,

и сякаш носиш на плещите си тежко бреме...

Боли... О, как боли от любовта!

© Мария Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??