15.06.2007 г., 9:26 ч.

БОЛКА 

  Поезия
1053 1 5
Сълза в очите ми блести,
защо все мен трябва тъй да ме боли?
Никой ли не ме обича?
Всички ли от мене се отричат?
От болка думи нямам вече,
разбрах - на всички преча,
но ще дойде ден и мен няма да ме има,
ще съм като звезда - недостижима..
Дори тогава никой няма да разбере,
че ме няма, даже ще им е и по-добре.
Сега в очите ми сълза блести -
много ме боли...
и никой не иска да го промени!!!

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??