7.11.2006 г., 23:34 ч.

Болка... 

  Поезия
544 0 1
Болка - изпитвам само болка! Далеч си ти от мен сега, а сърцето ми прелива от тъга. Мисля за отминалите дни, някога щастливи сме били, а днес мъка ме топи! Мъка от това, че загърбваш любовта! Седя и слушам наш'та песен, а в душата ми бушува есен. Измъчват ме безброй въпроси: Ти къде си? Със кого си? Може би с друга си сега? Може би откриваш в нея любовта? Дали ти липсват моите устни, или... намираш нечии други по-изкусни!? ...Така минава всеки божи ден! Отговори на въпросите не получавам, но... да ме обичаш се надявам!!!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??