28.03.2007 г., 21:32 ч.

БОЛКА 

  Поезия
596 0 4

               И ТЕ ВИКАМ
               ДА СЕ ВЪРНЕШ ОТ ТВОИТЕ ПЪТИЩА.
               ДА ЗАТВОРИШ 
               ВРАТАТА СЛЕД СЕБЕ СИ.
               ДА РАЗТВОРИШ
               РЪЦЕТЕ СИ, СИЛНИТЕ.
               ДА ПРЕГЪРНЕШ
               МЕН И ДЕТЕТО НИ.
               ДА ЗАЛЮЛЕЕШ ОЧИТЕ МИ В ТВОИТЕ
               И ДА ЗНАМ, ЧЕ ТОВА Е НАВЕКИ!
               ДА РАЗЧУПИШ ХЛЯБА НА МАСАТА
               И НАЛЕЕШ ВИНО ВЪВ ЧАШИТЕ.
               ДА УСЕТЯ ПУЛСА ТИ В МЕНЕ,
               ЗА ДА ИЗГАРЯ СЪРЦЕТО МИ - ГРЕШНОТО...!
               ДА ТЕ МИЛВАМ 
               ОТ НОЩТА ДО БЕЗКРАЯ,
               ДОКAТО СВЪРШИМ 
               НА СМЪРТНАТА КЛАДА!!!!!
    



                            

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??