23.03.2013 г., 11:18 ч.  

Болката в cърцето 

  Поезия
601 0 2

Болката в сърцето ми тежи, 

само целувките ти ми остави,
нека милувките останат в сърцата ни
и един за друг да не забравим.

Ти пак си в мислите ми 
и пак сърцето в облаци лети, 
като погледнех в твоите очи 
без дъх оставах винаги. 

Видях красотата в сърцето ти, 
когато до мен припари ти,
красивата ти усмивка 
мисълта ми отново запари. 

Всичко край мен ми напомня за теб, 
кокичето в градината трепти като гласа ти,
котето ми в стаята се гали сладко, също както и ти 
гледах ги, за теб си помислих и отлетях в мечтите си.

 

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??