4.09.2013 г., 22:22 ч.

Болко моя 

  Поезия » Любовна
1130 0 0

                            Болко моя

 

Ех, моя единствена болко изстрадана,

отричана, но незабравена,

събирана, после до капка раздавана,

грешна и истински праведна!

 

Ти, моя жадувана, груба и нежна

мъко, до днес непрежалена,

зла и невярна, но все тъй безбрежна!

Гориш ми в душата разпалена.

 

Как да те имам и как да те нямам?!

Ти си частица от времето.

Песни, мечти, любовта ми голяма -

всичко е свързано с тебе!

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??