Би ли създал от Любовта бонзай?
От в нощта протегнати ръце,
но не една към друга,
ще създадеш ти клони,
но по измислени закони.
Природата, добре знаеш, е оцеляла
с преследване на личната сметка.
Можеш ли да направиш Любовта бонзай?
Ще те радва ли той или за нея е КРАЙ?
© Вили Тодоров Всички права запазени