3.09.2007 г., 12:55 ч.

Борба 

  Поезия
512 0 1

Животът е една борба, искаш
или не искаш, играеш неговата игра.
По правила по-студени и сурови 
от снега в най-високата планина.


Но се питаш струва ли си
всичко това. Аз казвам ДА,
защото щастието може да е
само на една ръка.


Но трябва да си упорит, да се
бориш с всички сили, за да не
бъдеш разбит в скали от самота
и нищета.


Животът е една борба и още с
първото вдишване ти се бориш
за това, но докога, зависи от теб и
твоята съдба.


Все пак животът на човека е това -
една безмилостна борба!

© Мартин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??