22.10.2010 г., 7:39 ч.

Борец за сексуална справедливост 

  Поезия » Еротична
1474 0 0

БОРЕЦ ЗА СЕКСУАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ                                                              

   Внимавай темата е сексуална                  
абсолютно винаги е актуална
Невероятно секса обожаваме                     
но защо не си признаваме...?                                                        
   Жестоко се преследва красотата
НЕСПРАВЕДЛИВА е съдбата                         
Изкушение до лудост -                           
животинска необходимост                                                                       
   Борбата е цената на трофея                      
за върховни мигове живея                        
Правилата са излишни                            
всички са различни                                                                           
   Претенции огромни                              
сексуално недоволни                            
Взаимно уважение                                
справедливо облекчение...                                                      
   Вариантите сами избираме
секса как да практикуваме                     
Излишно е да се преструваме
колко сексуално струваме...?
       
         - intercontakt -        

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??