23.08.2006 г., 13:13 ч.

Братова невеста 

  Поезия
839 0 7
Грех ти, либе, грех ти, мило,
грех ти на душата!
Що замина, мен остави
сама да те чекам.

Чеках, либе, тебе чеках
пак да ми се вратиш.
Мина три години време-
немой...Уморих се!

Ела, либе, ела дома
яз да те посрещна!
Че да видиш как посреща
братова невеста.

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??