5.11.2023 г., 11:51 ч.

Будителят 

  Поезия » Гражданска
111 0 0

Учителят не спира да твори,

все търси неразплетени дилеми.
Със знания ще те възнагради
и ще разгърне всеобхватни теми.

 

Учителят раздава цял живот
по капка от наследството човешко,
по своя скромен всеотдаен брод
умело води бъдещето детско.

 

Учителят живее затова
да окрили на младостта скалите.
От неговата бащинска ръка
изгрява хоризонтът на звездите...

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??