27.07.2005 г., 21:52 ч.

Бургаско лято 

  Поезия
730 0 0
Бургаското лято с морето красиво,
всичко наоколо е живо.
Пеят весело птички
и на пясъка горещ сме всички.
Слънцето жарко с лъчите горещи,
вълните пенливи, морски и сини.
Всички се къпят в морето солено,
само една бургаска душа
тръгва надалеч сега.
И морето солено плаче със глас,
морско момиче върни се при нас.
Върни се и побягай по брега,
наслади се на залеза,
не изпускай мига!
Вятърът препуска през твоите къдрици.
Бургас те посреща,
морето и всички птици!
Добре дошла у дома!

© Саня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??