Нямам ли избор, а?
Потъването- неизбежно
Какво правих досега?
Държах се нежно
Пак болката бавна
В пътя си славна
Главата- буря голяма
Няма замяна
Какво да правя? Без идеи съм
Дали ще оживея?
Нямам време за сън
Неизбежно е...капанът вече е готов...
Паднах, станах, буря правих
Станах, виках , буря правих
Станах, паднах, паднах
А после пропаднах...
© Лия Мих Всички права запазени