13.10.2007 г., 22:22 ч.

Буря... 

  Поезия
642 0 7
Виж колко е мрачно навън.
Така е и в мойта душа.
Отпусни се и ме обичай насън,
нека съм щастлива, поне през нощта.
Прати ми целувка по облака черен,
прегърни ме между капките дъжд.
Пожелавам ти в съня да си верен,
поне там покажи, че си мъж.
По вятъра ми кажи
това, което преди не успя
и ще продължи да вали,
но само в мойта душа.
Защото виж - навън вече спря.

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??