14.10.2014 г., 10:13 ч.

Бял стих 

  Поезия » Хумористична
633 0 3

                                Бял стих

                                    по Вапцаров

                  Какво тук значи, някаква си рима

                  въпросът е стихосбирка да има!!!

 

                                Ех, живот   

                                    по Вапцаров   

                  Животът в затвора съвсем не бе лек,

                  но попадна на хора и стана човек.

                  Но цената, каква бе цената?

                  Ами развалиха му... резбата!?!

 

                                 Въпрос

 

                  Има ли Бог? Един Господ знае,

                  но и той мълчи и си трае!?!

                 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??