30.11.2006 г., 0:38 ч.

Бяла магия 

  Поезия » Любовна
1438 1 15
 В леглото ти – на мястото, където

ме будеше с целувка – друга спи.

Не знаеш, вречена е там любовна клетва.

Не може никой с нищо да я развали.

По устните и – моите целувки ще си спомняш,

а върху тялото и – моите извивки ще чертаеш.

Но в нейните очи ти няма да се стоплиш.

И кожата и като моята не ще ухае.

За тебе утрините ще са избавление,

че в нощите ти ще съм твоята стихия.

В молитва сутрин ще се молиш за спасение

от моята, най-бялата магия.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??