4.11.2005 г., 21:25 ч.

Бяла светлина 

  Поезия
985 0 0

Имам прекрасна бяла светлина,
която е като топка вътре в мен.
Тя излъчва лъчи на дължина
и прави живота ми прекрасен.

Светлината бавно ме обгръща
карайки ме да се чувствам чудно.
Истината като книга се разгръща
хармонията в мен е будна.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??