29.10.2008 г., 18:13 ч.

Бъди 

  Поезия
554 1 3
 

Бъди такъв, какъвто си,

бъди щастлив и нека си личи.

Недей, за глупост не плачи,

по пътя труден с усмивка върви.

 

Бъди човек, дори и сам да си,

това, което имаш е много - разбери.

Благодарен бъди,

всяка пречка по пътя, можеш - задмини.

 

Осъзнай света си сега,

не бъди наивен - жесток е света.

Веднъж сломиш ли глава,

ще обърнеш гръб на твоята мечта.

 

Дори след поредното предателство

не знаеш дали не се крие нечие приятелство.

Не навеждай отчаян глава, бъди щастлив,

слушай сърцето, радвай се, нали си жив!?

 

Бъди такъв, какъвто си,

не позволявай на друг - сам се промени,

огледай се сам, света си обикни,

не спирай да вярваш и с любов сподели...

© Христина Леонска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??