27.01.2007 г., 1:54 ч.

Бъди 

  Поезия
605 0 7

Бъди една прочуствена мелодия,
която да звучи във моя ден.
Един светлинен лъч сред небосвода,
огряващ моя свят с лъч позлатен.

Бъди едно докосване смирено.
Една целувка топла в топъл миг.
Едно сърце със обич в дар дарено.
Една мечта - родена в нежен стих.

Бъди една нестихваща симфония ,
която да събужда моя смях.
Една сълза  - от утрото проронена
и нежност недокосната от грях.


Бъди една усмивка покоряваща .
Бъди ми щастие във този свят ,тъй сив.
Обичай ме - със обич неизтляваща ...
Бъди обичан и Бъди щастлив!

© Магдалена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??