2.05.2006 г., 21:22 ч.

Бъди с нея 

  Поезия
1007 0 1

Бъди с нея - мене остави!

Погледни нея, погледни себе си -

за мен забрави!

Нека тя да търпи мъката и страданието,

което аз изпитах!

Искам да я спра! Да не проваля и тя

живота си, както аз!

Бих й казала: ,,Недей,

не бъди с него... много

болка ще ти донесе...’’

Но не мисли, че ако тя

се откаже от теб,

моята болка ще спре! Не!

В сърцето винаги ще

бъдеш ти...

тук отляво винаги по малко

ше боли... в главата ще

нахлуват и - пак мечти, мечти...

но сега ще кажа: ,,Забрави!’’,

за да ме по-малко боли!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??