6.02.2007 г., 23:49 ч.

Бъди щастлив!!! 

  Поезия
922 0 2
Усмихвай се,
бъди щастлив!
Радвай се на всичко
и се чувствай истински жив!
Искай, дерзай,
смело мечтай и
рисувай в мислите си
щастие безкрай-
предизвикай мечтите ти
да станат реалност!
Благодари за всяко дребно нещо,
което имаш ти на този свят-
осъзнай колко всъщност си богат!
И все нагоре се стреми!
Лошите чувства,мисли,
които с нищо не помагат,
ти от себе си махни
и на всичко весело се усмихни!
Болен ли си?- Не, не си!
Просто в себе си и
в чудесата истински повярвай
и за бъдещето си мисли,
в което ти ще оздравееш
и повече не ще се разболееш!
Сам си? – В себе си не се затваряй!
За другите душата си ти отвори,
усмихни се, обичай и
тяхната обич приеми,
любовта до себе си ти допусни!
Просто искай и ще бъдеш щастлив,
желай го силно и
си го представяй-
повярвай и ще ти се случи!
Започни от днес да градиш ти утре:
с чувства добри и мечти красиви
към себе си щастието свое сам привлечи!
И Винаги за Всичко Благодари!

© Анна Адамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесна житейска философия! Уважавам. И така е - светът е огледален. Ако му се усмихнеш, усмихва се и той. И освен това мисълта и словото са творчески сили в този свят, трябва просто да ги използваме в правилната посока.
  • Много добри съвети и пожелания.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??