4.08.2019 г., 7:40 ч.

Мечтай 

  Поезия
788 1 1

Мечтай човече, мечтай като за последно.
Бори се срещу тези дето искат да ти навредят,
не спирай а преследвай всяка своя цел ,
не се отказвай не заради друг а заради самия себе си.

 

Мечтай мили ми човече,
мечтай за себе си , за другите дори,
недей да спираш последвай своето сърце,
следвай го на длъж и шир 

 

без да се срамуваш от това което си.
Недей си казва че не можеш,
не слушай неискрени хвалби,
не слушай завистливи ругатни,

 

бъди това което си .
Носи добро където и да идеш,
не забравяй ,че ти си уникален
следвайки своите мечти!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??