Танцуват по пъпа ти моите пръсти
и се радват на всяка извивка...
Да си тръгна от теб, твърде късно е!
И винòто е толкова... пивко...
Налей! И отпивай от всичките ямки,
които сластта ми извайва...
И нека се чудим – в сладката дрямка –
дали вùното тъй ни омайва!
Усещам... не спирай! Дори да боли!
Подложи ме на таз изнемога...
Лекувай ме после – с индиански треви.
А аз... ще се моля на Бога!!!
© Станислава Всички права запазени