29.06.2017 г., 16:43 ч.

Бъди вълшебен, сладкодаен плод 

  Поезия » Строги форми
829 0 0

Бъди вълшебен, сладкодаен плод,

жарък порив на нестихващ зов –

истинската искрена любов

изпълваща със жажда за живот.

 

Бъди ти чуден аромат омаен

на естествената красота.

Пред теб какво е всеки чар случаен

на безчувствената суета.

 

Бъди ти поглед романтично нежен

към звездите в нощното небе.

Там са живи светове безброй

и ще бъдат те от нас открити.

 

Бъди и пребъди, това си ти –

жена любяща, сбъдваща мечти.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

28 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??