26.12.2005 г., 11:58 ч.

Бъдни вечер 

  Поезия
677 0 1

Тази нощ е нощ на мечти

на красиви и тайни желания

поискай си нещо и ти

докосни се до нейното обаяние.

 

Целуни със усмивка небето

полети със шейна към звездите

отиди на място където,

бил си само в мечтите.

 

Повярвай че днес е възможно

да усетиш света в свойте длани

но знай и това е преходно

остават само чувствата сбрани.

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??