27.03.2008 г., 0:40 ч.

България тук е моето бъдеще 

  Поезия » Гражданска
1424 1 2
България, една страна за мен,
ти си топъл полъх в слънчев ден.
Твоята природна красота
не може да се сравни
с никоя друга на света.
С планини красиви си обзета,
аромат на пролетни цветчета.
С море прекрасно и кристално
в България всичко е идеално.

Моя красива татковина,
никаде другаде не искам да замина.
Горд съм, че съм българин сега,
че не съм заминал аз за друга страна
и че не съм там сам без семейство
в самота.

И за това бъдете горди, че българи сте вие,
и нека това никой не го крие.
Че България е единствена за вас,
че тя ще ти помогне всеки час.
Там винаги някъде семейство ще те чака -
майка, татко, баба, дядо, батко, кака.

Затова не си отивай от тази хубава страна,
не оставяй това, което си сега.
Всичко ще се нареди,
просто оптримист бъди,
гордо бяло, зелено, червено знаме вдигни.

© МиТаКк Митев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??