Европа – стар континент,
изпълнен с прекрасни страни!
Тук всеки иска да бъде студент.
И да разкрие своите добрини.
Европа е център търговски –
Магазините - безкрайни, бутици;
колиета, бижута от “Сваровски” -
има ги стотици!
А България, една малка държава -
и тя от Европа вече е част -
с чудни красоти душата пленява,
сърцето изпълва със страст!
Колко години бе чакала тя -
в съюза да бъде приета
с “Добре при нас си дошла!”.
Мечтата сбъдна се – огря като комета!
Сега сме така нетърпеливи
под Европейското небе -
да грейнем и ний щастливи
като изгрева над Черно море!
Дари
© Дарина Димитрова Всички права запазени