8.03.2014 г., 22:25 ч.

Българска жена 

  Поезия » Оди и поеми
555 0 1

Българка прекрасна,
с грейнало лице -
тя с душа-сълза е,
с пеещо сърце...

Светла, обичлива,
с мека топлота -
грее като слънце,
ражда любовта...

Свежа и красива,
с хубав дъх и цвят -
тя е росно цвете
с чуден аромат...

Мила, нежна, силна
българска жена -
с красота омайва
цялата Земя...

Марин Тачков

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е помпозно - звучи фалшиво. Бих си спестил напъна да натворя такова йезуитско ласкателство.
Предложения
: ??:??