21.07.2019 г., 18:24 ч.  

Българска реч 

  Поезия » Гражданска
851 0 0

Две думички прекрасни,
как хубаво звучат!
Буквичките гласни,
букварчето зоват!

Днес е ден на слово!
На единственият миг.
С гордост, и сърце орлово,
Говорим български език.

Буквите са знаие,
за малки и големи.
На солунските братя, отдаваме признание.
За тях , днес рецитираме поеми.

Българската реч,
говорим векове наред.
Българската реч.
Нека така остане, за напред.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??