19.10.2019 г., 7:53 ч.  

Българската Коледа 

  Поезия » Гражданска
867 0 1

Да помогнем на човек в беда,

та да стане по-добър света.

Да спасим животи човешки,

дори когато нашите са тежки.

 

Хората трябва добро да правят,

направи го, та и теб да спасяват,

когато ти сам от туй нужда имаш,

затуй недей живот да затриваш!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Човекът в беда го завързват за скенер и го забравят...Боледуваща човечност!
Предложения
: ??:??