26.02.2013 г., 18:48 ч.

Бързата любов 

  Поезия » Любовна
564 0 1

Не си мисли, че малко те обичам,

щом рядко виждаш моите очи.

Не мога лесно аз да бъда ничия,

ала в сърцето ми си само ти.

 

Че те обичам рядко ти ще чуваш 

и то ще бъде само в малки часове.

Това, за мене колко много струваш,

аз и ти ще знаем най-добре.

 

До теб аз рядко ще заспивам нощем 

и няма с утрото да ти звъня.

Ако си готов да ме обичаш още,

най-хубавите дни ще ти даря.

 

Това, което двама с теб ни свързва,

невидимо ще бъде за света.

Тя, бързата любов, изгаря бързо,

а аз със тебе искам вечността.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любов,любов на бързи обороти...дано я задържите.
Предложения
: ??:??