24.04.2013 г., 10:08 ч.

Цецогутан 

  Поезия » Гражданска
364 0 0

Малка спретната отвертка.

Харддискът спря да бръмчи.

Прокурорите направиха им проверка.

Цецо, запъхтян, хвърчи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??