16.01.2015 г., 21:53 ч.

Целувам си я за последно 

  Поезия
387 0 2

Нощем в сънища летя,
потъвам в необятна прелест,
как усещам, че е Тя,
гледам я в очите нежни.


В миг протягам ù ръка
с чудна музика от лира...
нали подсказваше така...
че силните с любов умират.


Нощем в сънища летя,
потъвам в необятна прелест,
как усещам, че е Тя,
целувам си я... за последно!

 

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??