Позор! Америка е в шок!
По целия свят широк
прочу се нашият Кубрат
Умряха янките от яд!
Как може такова нещо?
Българската кръв гореща,
топи леда американски.
Реве победно Лъв Балкански!
Във шок са всички травестити
и джендъри добре подмити.
Във шок е даже Бъкингам
Този Кубрат няма ли срам!
да целува с журналисти
може да му лепнат глисти.
Ми то не стига и това,
а се целува и с жена.
Толкова е нехигиенично.
С мъж далеч е по практично.
Да се осъди и разстреля
в Лас Вегас идната неделя.
Плачи Америко. Плачи!
За друго нямаш ти очи.
Но знай това!
Само целувката и любовта
от злото ще спаси света.
© Павел Красимиров Всички права запазени
Показателно... силата на любовта е по-голяма от силата на боя...
Само с една целувка Кубрат стресна цял свят... и се видя колко чиста и измита е Америка, толкова измита и промита, че чак отмита...
Браво за този стих, изкефих се на max