18.12.2008 г., 7:05 ч.

Целувката на кръста 

  Поезия
615 0 1

  Целувката на кръста

Иска да повярвам,

че си далече.

Защото не ме обичаш!

Искат да повярвам,

че си  далече.

Защото не ме желаеш!

Искат да повярвам,

че си далече

Защото ме мразиш!

 

 

Но аз знам,

че те няма.

Но не мога да

го обясня на сърцето ми!

Викам, но теб те няма.

Аз знам,

че те няма.

Но мислите ми се залепват

за кръста черен,

който видях на гроба ти, любими!

Аз знам,

че те няма.

Аз целувам кръста и земята.

За да ти оставя спомен

за любовта, любими!!!

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трогателно, тъжно и изпълнено с болка... точно в мой стил! Поздрави!
Предложения
: ??:??