11.11.2009 г., 23:17 ч.

Чакам... 

  Поезия » Гражданска
686 0 2

Чакам...
Чакам ли? Чакам какво?
Дъждът. Капките.
По тъмните улици
плъзнала сива мъгла.

 

А ако някога свършат

гъстите облаци
и с радостно чувство

завика градът?

 

Блясва дъждът
по сивите статуи.

Едно дете
остава само.

© Паулина Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??