8.09.2007 г., 11:07 ч.

Чакам те 

  Поезия
691 0 2
Чакам те

Заспивам трудно нощем
с подпухнали от плач очи.
И даже в съня си умувам
докога ли туй ще продължи?

Не зная колко ли ще издържа
без тебе още да живея,
не зная колко време трябва
да се откъснеш ти от нея!

С надежда сутрин се събуждам,
живея с молитва една,
желая да те видя отново,
очаквам те с всяка своя зора!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??