19.09.2023 г., 14:11 ч.

Чакане 

  Поезия » Хумористична
145 0 0

Чакам всеки божи ден

нещо да се случи с мен.

Я пари да припечеля

или любовта намеря.

 

Ала, не играя тото...

Щот  понеже, и защото

сума левове  заминаха,

а печалби ме отминаха.

 

И числа пък не сънувам

и затуй си негодувам.

Явно, кинтите далече

май, че са от мен, човече!

 

Любовта е друг кахър-

също там не съм добър.

А обноски притежавам,

дамите ги уважавам.

 

Комплименти ръся често,

но...не получавам ресто.

Или аз съм прост и тъп,

или те ми имат зъб!

 

Тъй ще си умра във чакане...

Стига вече това плакане!

Всеки има си тертип.

Бъди просто готин тип!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??