21.08.2007 г., 1:42 ч.

Чаша с еленче 

  Поезия
565 0 1
                        ЧАША  С  ЕЛЕНЧЕ

     
        На масата чаша с еленче  стои.
        Към моето детство ли връщаш ме ти,
                                              чаша със еленче?
        Към моето детство ли връщаш ме ти, 
        когато жадна, ненаситна пих
        най-чистите, детски, наивни мечти
        от чашата с еленче?
        
        Отдавна отминаха детските дни...
        
        Сред блясък кристален, сред блясък лъчист
        тиха и скромна, и тъжна стои
        моята чаша от детските дни,
                                                  чаша със еленче!

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??