Руснаците… не искали… война.
Те водят днес, специална операция,
със цел да стане по-добър света,
без някаква си там, нацистка нация.
Руснаците… не водели… войни.
Америка, руснаците нападна!
Черджето… под краката ни… вони,
вмирисано от руска пропаганда.
Юри Йовев
септември 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
вмирисано от руска пропаганда!