15.10.2007 г., 9:32 ч.

черна ласка 

  Поезия
865 0 18

черна ласка






съзреш ли трепета

на черна ласка

палитрата на съзерцанието

отвори

на очакването наслади се

и без маска

потърси се

но преди да се употребиш

се намери

жигосването на желанието

щом превземеш

привличането ще откриеш

като наследство и награда

не като завоевание за час

душата ти ще става

все по млада

а тялото ще сътворява чудеса

в захлас

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??