10.01.2009 г., 22:04 ч.

"Черно" 

  Поезия
619 0 10
"Черно"

Тъмно е...
така ми отива
да съм в мрака
завинаги сам,
нямам име,
защо да го крия,
с думи много
бил съм зован...
Тъмно е...
и всеки се плаши
в мрака да стъпи,
защото съм там,
пак оставам,
макар недостъпен
господар на
последния храм.
Тъмно е...
силуети и сенки
просто липсва
сега светлина,
изгорих  
всичките изгреви,
няма смисъл,
нямам вина.
Тъмно е...
страховете са истински,
търсих изход,
но него го няма
мислех, че лесно
е връщането 
при тебе...
но пътя забравих...

п.п.
Аз всъщност съм весел човек...

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??