Връщам се където нямо е сърцето ми
покланям се пред нищотото безкрайно
достойно да предам живота си в ръцете му
и без да обвинявам ще възкръсна с отчаянието
силата му в ярост ме превръща
яростта в безсмъртен враг
на всичко което изживях
смъртта е грях
за една душа от мрак
© Полина димова Всички права запазени